Gyomorforgató látvány fogadott egy nőt, miután benyitott hotelszobájába - Fotó

vér hotelszoba ürülék sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyomorforgató élményben volt része egy 42 éves angol nőnek múlt héten, amikor éppen a hotelszobáját készült elfoglalni. Rebecca Hill nem hitt a szemének és a recepcióra siettet, hogy azonnal magyarázatot kapjon.

A liverpooli szálloda szobájának szinte minden négyzetcentijén állati ürülékes széna volt található, valamint szemét és vérfoltok. A sokkoló látványról a nő több fotót is készített, amiket kiposztolt közösségi oldalára. A hozzászólásokból pedig kiderült: az Adelphi hotelben nem ez volt az első eset.

Hilltől végül személyesen kért elnézést a hotel tulajdonosa, és persze felajánlottak neki egy másik szobát is, amit végül elfogadott.

„Láttam már durva dolgokat életem során, de ilyesmivel még sohasem találkoztam. Ez mindenen túltett" – nyilatkozta Hill.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.