Szétszedik a kommentelők Dér Henit - rengeteg gyűlöletet kap

kommentelők rosszindulat Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csitulnak a kedélyek Dér Heniék körül, amióta elkezdődött a sztárvedélkedő, folyamatosan kapták az ívet, ám ez a műsor végetértével sem szűnt meg. 

A legnagyobb ellentét talán Czutor Zoliék és Dér Heniék között alakult ki, a versenyben és ők okozták egymásnak a legtöbb mérgelődést és könnyeket. A zenész próbált összehozni egy csoportot, ahonnan versenyzők szó nékül kiléptek.

-nyilatkozta Czutor Zoli, melyre Heni azonnal reagált.

„Én nem fogom felvenni most ezt a kesztyűt, és nem fogok elkezdeni magyarázkodni egy játékkal kapcsolatban, mi nem haragszunk senkire, és nagyon sajnálom, ha bárki megsértődik, mert az gyerekes viselkesés. Mi nem emberi mivoltukban sértettünk meg másokat, hanem játszottunk" - mondta Heni.

A két páros konfliktusa pedig komoly vitát váltott ki a nézőkből, az indulatok nem csillapodtak. Ám a legjobban talán Heniék ütötték meg a bokájukat, folyamatosan személyeskedő és szidalmazó kommenteket kapnak - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.