Nem csitulnak a kedélyek Dér Heniék körül, amióta elkezdődött a sztárvedélkedő, folyamatosan kapták az ívet, ám ez a műsor végetértével sem szűnt meg. 

 A legnagyobb ellentét talán Czutor Zoliék és Dér Heniék között alakult ki, a versenyben és ők okozták egymásnak a legtöbb mérgelődést és könnyeket. A zenész próbált összehozni egy csoportot, ahonnan versenyzők szó nékül kiléptek.

Heni annyit mondott, hogy mindenki tudja a telefonszámát és szívesen beszélget bárkivel. Én azonnal éltem is az alaklaommal és felhívtam, de nem vette fel, és azóta sem hívott visssza"

-nyilatkozta Czutor Zoli, melyre Heni azonnal reagált.

„Én nem fogom felvenni most ezt a kesztyűt, és nem fogok elkezdeni magyarázkodni egy játékkal kapcsolatban, mi nem haragszunk senkire, és nagyon sajnálom, ha bárki megsértődik, mert az gyerekes viselkesés. Mi nem emberi mivoltukban sértettünk meg másokat, hanem játszottunk" - mondta Heni.

A két páros konfliktusa pedig komoly vitát váltott ki a nézőkből, az indulatok nem csillapodtak. Ám a legjobban talán Heniék ütötték meg a bokájukat, folyamatosan személyeskedő és szidalmazó kommenteket kapnak - írja a Bors.