Köllő Babett megmagyarázta a bugyivillantást

Forrás: Polyak Attila/Origo -
bugyi Köllő Babett Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett ismét egy nagyon különleges ruhakölteményben jelent meg a Sztárban sztár élő showjában, amit természetesen megint csak senki nem tudott szó nélkül hagyni. 

Ebben a ruhában jelent meg a kamerák előtt a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Mint kiderült, nem csak a nézők, de a zsűritagok sem bírták szó nélkül hagyni Babett rendhagyó ruháját. Sokan azzal is vádolják a szőke szépséget, hogy rövid ruhája alól még a bugyiját is megvillantotta, ám ezzel kapcsolatban Babett is megszólalt:

"Többen látni vélték, hogy bugyit villantottam. Ez egy rövid ruha. Bevett szokás, hogy a stylist, Kiss Márk rám ad egy rövidnadrágot. Amit láttatok, az egy ruhához illő rövidnadrág, ami alatt volt még harisnya, és alatta a saját fehérneműm, úgyhogy megnyugtatok mindenkit, nem láttatok semmit. Puszi, béke" - írja a Bors.

Forrás: Polyak Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.