Tragédia: halálra itta magát egy személyi edző a karanténban

halál alkohol alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alkoholmérgezésben elhunyt fiatal férfire a barátnője talált rá.  Áz áldozat szülei szerint mindig is alkoholproblémái voltak.

A férfi, James Tuson embertelenül sok alkoholt fogyasztott, amikor waterside-i otthonában, saját ágyában fekve alkoholmérgezés következtében meghalt. Holttestét május 5-én találta meg barátnője, Miranda Connikie, aki azonnal értesítette párja szüleit is. James édesanyja pedig annyit felelt: nem csodálkoznak - írja a Dailymail.

„Bizonytalanok vagyunk, mikor kezdett inni, de egyszer beismerte, hogy 14 évesen kezdte. 18 évesen egyértelmű volt, hogy problémája van. 20-as évei közepén tudatosult bennünk az állapotának súlyossága, és felvették a The Priory-ba, ahol hivatalosan diagnosztizálták nála a bipoláris személyiségzavart és az alkoholizmust"- nyilatkozták James szülei.

Forrás: Shutterstock

A boncolás eredménye pedig kimutatta, hogy a normális alkoholmennyiség háromszorosát fogyasztotta James, valamint a mentális betegségére felírt gyógyszerből is többet vett be a megengedettnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.