Kabát Péter vallomása: „Mindenkinek van egy múltja, sosem titkoltam a sajátomat"

orgia vallomás Kabát Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabát Péter a Life TV műsorában mesélt kendőzetlenül egy igazán durva szexuális kalandról, ám végül Hajdú Péter ezt nem engedte adásba. Később azonban kiderült mi hangzott el a felvételen, a sajtó pedig azonnal rászállt a témára.

„Amikor a Honvédban fociztam, az évzáró banketten az egyik csapattársam mondta, hogy van egy csaj, akarjuk-e? Elhozta a lányt, aki húsz-huszonkét éves volt, és nagyon szerelmes volt a csapattársamba. Elmentünk mindannyian a srác nyaralójába. Ott volt egy hatalmas ágy, és nem viccelek, tizenöten voltunk azzal a csajjal... Sorban álltunk.... Én kétszer" - nyilatkozott pár héttel ezelőtt az orgia partiról.

Most pedig nyilvánosan kért elnézést azoktól, akiket megbántott vagy felháborított a története. Instagramon fejtette ki véleményét ezzel kapcsolatban, Kabát pedig már évek óta boldog párkapcsolatban él, így úgy érezte az a helyes, ha tisztázza az ügyet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.