Dancing with the Stars Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére a Dancing with the Stars szombati műsorát nem veszélyezteti semmi, mert Lékai-Kiss Ramóna nem sérült meg, bár hosszú időre leállt a főszereplésével készülő reklámfilm forgatása.

Éjszaka egy bevásárlóközpontban vették fel azt a jelenetet, melyben a műsorvezető kinyit egy alumíniumdobozos üdítőt és belekortyol az italba. Amikor Rami felpattintotta a doboz nyitófülét, a szénsavas frissítő az arcára és a ruhájára fröccsent, így le kellett állítani a forgatást.

"Ahogy egy filmforgatásnál általában, most is többször felvettünk minden jelenetet, és ennél a snittnél minden alkalommal új dobozt nyitottam ki. Az egyik doboz tartalma annyira rám fröccsent, hogy át kellett öltöznöm és a sminkemet is javítani kellett. Szerencsére a stylist és a sminkes is fel volt készülve erre az eshetőségre, így fél óra múlva már folytathattuk is a forgatás" – mondta el az esetről Lékai-Kiss Ramóna, a TV2 műsorvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.