Elképesztő: már megásták a sírját, amikor kiderült, hogy életben van

temetés halott orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes eset történt a romániai Predeál városában. Halottnak hittek egy nőt, már el is kezdték ásni a sírját, akkor derült ki, hogy életben van.

Otthonában viselte gondját egy ápoló a 89 éves idős asszonynak. Csakhogy egy nap hiába hívta az asztalhoz a nénit, az nem válaszolt, és semmire sem reagált. Az ápoló azonnal telefonált az orvosnak, ám az a koronavírus miatt nem szeretett volna kimenni, így telefonon keresztül halottnak nyilvánította az idős nőt. Még a bizonyítványt is kiállította.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Megrendelték a temetkezési vállalkozókat is, amikor el akarták szállítani a holttestet, ők vették észre, hogy nő még él, pedig már a sírját is elkezdték ásni!

Az asszonyt azóta kórházban ápolják, az orvosa ellen pedig eljárást indított az orvosi kamara és a rendőrség is – írta a Főtér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.