Kiderült, hova tűnt Geszti Péter: ő is elkapta a koronavírust

Forrás: Polyak Attila/Origo -
elkapta koronavírus Geszti Péter fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan aggódva figyelték Geszti Péter közösségi oldalát, ahol már több, mint két hete nem történt aktivitás. Azonban Péter nemrég jelet adott magáról és azt is elárulta, hogy távollétének nyomos oka volt. 

Péntek este közösségi oldalán posztolt egy képet Geszti Péter, amelyben a másnapi élő bejelentkezésre hívta meg a rajongóit, arra utalva, hogy végre kiderült, hogy miért maradoztak el a bejegyzései az elmúlt 2-3 hétben.

A tegnapi élő videóban hamar fény derült arra, hogy bizony az EMeRTon-díjas magyar dalszövegíró is elkapta a koronavírust.

"Nem nagyon szoktam ilyet csinálni, mert szégyenlősebb fiú vagyok annál, de a lényeg az, hogy három hétig tulajdonképpen nem posztoltam semmit. Ennek az oka nyilván nagyon egyszerű volt.

Covid-távon le kellett győznöm nekem is ezt a vírust, és jelentem, jól vagyok, negatív teszteken is túl vagyok.

A helyzet az, hogy én kevéssel megúsztam, mert csak egy kis köhögésem, és egy pici hőemelkedésem volt" - hallható Péter legutóbbi bejelentkezésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.