Hoppá! Ez a lány mindent megtett a tökéletes fotó érdekében - Videó

videó tökéletes fotó Alex Baxter influenszer esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány, Alex Baxter népszerű blogger, aki utazásairól készít beszámolókat és csodálatos fotókat, videókat a követőinek. Alex azok közé az influenszerek közé tartozik, akik bármit képesek megtenni egy tökéletes fotó érdekében, még akkor is, ha annak valami egészen más lesz a végeredménye. 

Elképesztő videó terjed a világhálón, amelyen egy ausztrál influenszer, Alex Baxter mutatja meg, hogy egy jó fotóért bizony bármire képes. Még akkor is, ha ennek egy hatalmas esés a vége - írja a Daily Star.

Alex az egyik utazása során

egy gyönyörű helyen szeretett volna fotót készíteni, amiért egy rövid, fehér szoknyában is hajlandó volt sziklát mászni, de útközben megcsúszott a lába és belesett a vízbe. Az esés közben még formás popsiját is sikerült megvillantania.

A neghökkentő felvétel az Influencer in the Wild Instagram oldalon található meg, ahol már több, mint 85.000-en lájkolták Alex nem mindennapi videóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.