Ők az érzelmileg legerősebb csillagjegyek: bármit képesek elviselni

Forrás: Shutterstock -
asztrológia csillagjegy érzelem magazin ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kiegyensúlyozottság nagyon fontos tulajdonság, de a megvalósítása kifejezetten nehéz. Stresszes időkben sokan képtelenek megőrizni a hidegvérüket, ám vannak olyan személyek, akiknek ez egyáltalán nem okoz problémát. Íme, ők az érzelmileg legerősebb csillagjegyek.

Nincs olyan szerencsés ember, aki az élete során ne találkozna nehézségekkel. Hullámhegyek és hullámvölgyek tarkítják az utunkat, kisebb és nagyobb akadályokkal egyaránt meg kell küzdenünk. A különböző helyzetekre mindenki másképp reagál: vannak, akik a problémákat könnyedebben veszik, míg másokat sokkal jobban megterhelnek a gondok. Ez főként a személyiségünktől függ, de természetesen mindenki edződik az élete során. Ettől függetlenül vannak, akik stresszes helyzetekben nem képesek egyből a megoldásra koncentrálni, eluralkodik rajtuk a pánik, és – legalábbis egy időre – a probléma tölti ki a gondolataikat.

Az érzelmileg erősebb, stabilabb emberek azonban gyorsabban képesek reagálni a váratlan helyzetekre,

tisztában vannak a gyengeségeikkel, és ezért sok helyzetet nem látnak olyan tragikusnak. Képesek kontroll alatt tartani az érzelmeiket, ami sok esetben nagyon hasznos tulajdonság, hiszen így elkerülhető a hirtelen felindulásból meghozott, esetleg hibás döntés. Íme, az az 5 csillagjegy, amely képes arra, hogy irányítsa az érzéseit, amikor arra szükség van.


Kos

A Kosok számára saját maguk jelentik az első és legfontosabb prioritást. Ők ugyan nyitottak az új dolgokra, de nagyon határozottak is, ami azt jelenti, hogy nehezen befolyásolhatók; a saját tapasztalataikban hisznek. És mivel számukra elsősorban az a fontos, hogy nekik jó legyen, nagyon ritkán tesznek meg csak azért valamit, hogy másoknak örömet okozzanak úgy, hogy számukra a helyzet kényelmetlen. Vagyis ösztönösen elkerülnek nagyon sok olyan szituációt, amelyből később probléma, vagy stressz adódna. Ha mégis ilyesmire kerülne a sor, gyors felfogásuk és egyenességük gyorsan elhozza a megoldást.


Bika

A Bikák elsősorban gyakorlatiasságuk miatt kezelik jól a stresszhelyzeteket, nagyon türelmesek, és kitartóan haladnak a kitűzött céljuk felé. Ugyanakkor zárkózottabbak is, nem bíznak meg könnyen az emberekben. A legnagyobb érzelmi zűrzavar közepette is képesek higgadtak maradni, problémáikat pedig csak azokkal osztják meg, akik a belső köreikbe tartoznak. Mindig alaposan és megfontoltan hoznak döntést, éppen ezért kevés olyan helyzetbe kerülnek, amely nagyon váratlan volna.

A Bikák jól kezelik a stresszhelyzeteket, nagyon türelmesek, és kitartóan haladnak a kitűzött céljuk felé Forrás: Shutterstock


Ikrek

Az Ikrek minden információt igyekeznek magukba szívni, nagyon nyitottak, sok mindent észrevesznek, és ezeket a helyzeteket a maguk javára tudják fordítani. Ez azt is jelenti, hogy képesek tanulni mások hibáiból, ellenállóak és érzelmileg nagyon erősek. Nem engedik, hogy a külső tényezők határozzák meg az érzelmeiket. elég kiegyensúlyozottak ahhoz, hogy a körülöttük lévő negatív energiák vagy problémák ne legyenek a szükségesnél nagyobb hatással rájuk.


Szűz

A Szűzek nem gyakran mutatják ki az érzelmeiket, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek is nekik, csupán azt, hogy nagy az önuralmuk. Nagyon gyakorlatiasak, nem tudják elvakítani őket az ígéretek, éppen ezért képesek tisztán látni. Óriási érzelmi erővel rendelkeznek, szinte nincs is olyan helyzet, amit ne tudnának kellő higgadtsággal kezelni.


Nyilas


A Nyilasok nagyon pontosan ismerik az érzelmeiket. Tisztában vannak az érzéseikkel, a gondolataikkal és azzal is, hogy mit szeretnének. Természetesen a döntéseikben az érzéseik is szerepet játszanak, de csak akkor, amikor ők így határoznak. Tudják, hogy mire képesek, magabiztosak, de nem engednek magukhoz közel akárkit: érzelmeiket csak azoknak fedik fel, akikben igazán megbíznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.