Fehérneműben pózol szőrös barátja társaságában Chrissy Teigen - Fotó

fotó Chrissy Teigen feleség John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Legend és felesége, Chrissy Teigen hosszú és kemény időszakot tudhatnak maguk mögött, miután szeptemberben elveszítették a babájukat. Úgy tűnik, Chrissy szépen lassan próbál visszatérni a hétköznapokba, amit legújabb fotója is igazol. 

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a sztárpár. john Legend és Chrissy Teigen szeptember végén vesztette el magzatát, még a 28. hét betöltése előtt. A megtört család több drámai fotót is megosztott a történtekről, Chrissyakkor egy hosszú bejegyzésben mondta el, miért döntött a fotók megmutatása mellett, és azt is elmesélte, mi történt pontosan.

A tragédia óta eltelt pár hónap, ami alatt úgy tűnik, a család újra próbál talpra állni. Chrissy Teigen nemrég egy cuki fotót posztolt magáról és a család kutyusáról. A képen a feleség fehérneműben és egy vastag zokniban látható, amelyen mindenki szemügyre veheti, hogy tökéletes alakkal rendelkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.