Presser Gábor szerint „a világ lassan kezd az őrület felé tendálni”

Presser Gábor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenészlegenda egyre nehezebben viseli a járvány-helyzetet, Presser Gábor alig várja, hogy újra Budapesten sétálhasson, mert nagyon hiányzik neki a város.

Presser Gábornak is egyre inkább elege van a járványból, de igyekszik betartani minden szabályt, noha egyre nehezebben viseli a helyzetet

Presser Gábor nagyon várja a járvány végét. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„A világ lassan kezd az őrület felé tendálni... Nincs most a világnak olyan pontja, ahova nagyon vágyom, amelyről azt gondolom, hogy ott jó lehet élni, jobb, mint Budapesten. Én nagyon szeretem ezt a várost.

Régen is szerettem, amikor fiatal voltam, amikor minden szürke volt és golyónyomok voltak a házfalakon... Szerintem a világ leggyönyörűbb városa. Pedig sok helyen megfordultam életemben, csodálatos városokat láttam. Most nagyon keveset vagyok a városban, már a színházba se megyek be. Alig várom, hogy ez a rohadt vírus véget érjen, és újra kimehessek a budapesti utcára" - mondta énbudapestem.hu podcastjében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.