Stohl András együtt pózolt mind a négy gyerekével - Fotó

karácsony Stohl András mozaikcsalád gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges lesz az idei karácsony Stohl András számára, hiszen 30 év után először lehet családjával az ünnepekkor, ezért már nagyon várja.

Stohl András nem rég feleségül vette kedvesét, Vicát, így idén nem csak hogy házaspárként ünnepelhetik a karácsonyt, de végre együtt is. A színész ugyanis mindig dolgozott az ünnepek alatt, most a koronavírus miatt kivételesen családjával lehet.

„Harminc éve először töltöm otthon a karácsonyt és a szilvesztert, most először van igazán időm a családra és az elcsendesedésre. (...) Még fogalmunk sincs, miként lehetünk együtt a vírusfenyegetettség miatt. Mindenesetre most lehetőségem van az eddigieknél is többet foglalkozni a gyerekeimmel" - mesélte a Story Magazinnak, amelynek címlapján együtt látható mind négy gyerekével és kedvesével.

A színész őszintén mesélt arról is, a kezdetekkor nem volt könnyű mozaikcsaládként működniük. Párjával sokat olvastak erről, sőt egy szakember segítségét is igénybe vették.

„Éreztem, ezt nem tudom egyedül megoldani, és a szakember kívülről, érzelmi kötődések nélkül elképesztően jó kapaszkodót nyújtott"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.