Angelina Jolie Johnny Deppel csalhatta meg Brad Pittet

Forrás: Getty Images/WireImage//Fotonoticias -
Brad Pitt Amber Heard Angelina Jolie Johnny Depp megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Johnny Depp pert veszített a The Sun ellen, jövőre exfeleségével, Amber Heard-del száll harcba a bíróságon. Ehhez pedig egykori szeretői üzenetét is felhasználja. Ilyen például Angelina Jolie.

Pert nyert a The Sun nevű bulvárlap Johnny Deppel szemben. A sztár azért perelte a magazint, mert az nőverőnek titulálta, de nem sikerült bizonyítania ártatlanságát.

A színész ezt követően újabb tárgyalások elé néz, ezúttal exe Amber Heard ellen Amerikában. A Hollywood Reporter szerint Depp úgy próbálja majd bebizonyítani, hogy nem erőszakos, hogy korábbi szeretőitől kapott üzeneteit tárja a bíróság elé. Természetesen ismert nevek is köztük vannak, Knightley, Marion Cotillard és Angelina Jolie is kellemetlen helyzetbe kerülhet az ügy miatt.

Johnny Deppnek állítása szerint viszonya volt Angelina Jolie-val. Forrás: Getty Images/WireImage//Fotonoticias

Különösen Angelina, hiszen amikor ő kapcsolatba került a színésszel az Az utazó című film forgatása volt, amikor is a színésznő még Brad Pitt kedvese volt.

Johnny Deppnek ekkor még nem Amber Heard, hanem Vanessa Paradis volt a párja, de úgy tűnik, hozzá is hűtlen volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.