Dobó Ági vallomása: "El tudnám képzelni az életemet még egy gyerekkel"

gyermekvállalás kisfiú kislány Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nem régiben műsorvezetőként is debütáló Dobó Ági és férje, Kis Csaba két gyönyörű fiúgyermekkel büszkélkedhetnek, de örülne, ha harmadik gyermekük kislány lenne.

Dobó Ági egy hónappal ezelőtt csatlakozott a Mokka csapatához, és óriási álma vált valóra azzal, hogy ő ébresztheti az országot. Minden segítséget megkap családjától, pedig két gyerekkel, munka mellett nem olyan egyszerű összeszervezni a dolgokat.

"Amióta kiderült, hogy megkaptam ezt a munkát, a családom mindenben támogat. A párom, Csabi mellett az anyukám is besegít a gyerekek körül vagy a házimunkában. Boldog vagyok, hogy ilyen háttérbázisom van, kimondhatatlanul hálás vagyok nekik a segítségükért(...)"

-mondta Ági az nlc-nekadott interjújában.

Az egykori szépségkirálynő arról is beszélt, hogy szívesen kipróbálná magát egy show-műsor házigazdájaként, és elárulta: szeretne egy harmadik gyermeket is.

Nagy vágyam egy kislány, de sokan mondogatják, hogy biztosan a harmadik is fiú lenne. Csodálatos lenne megtapasztalni, milyen egy kislány nevelése, el tudnám képzelni az életemet még egy gyerekkel

- nyilatkozta a gyönyörű anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.