Ők azok a csillagjegyek, akik a régimódi romantika hívei: még hisznek az igaz szerelemben

Forrás: Shutterstock -
asztrológia csillagjegy szerelem magazin ezotéria Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A randizás nem mindig rózsaszín és romantikus, sokszor szövi át a taktikázás hálója, ami megölheti a lelkesedést. Egyesek számára az is természetes, hogy egyszerre több emberrel találkozgatnak, de a régimódi romantikát kedvelők számára ez elképzelhetetlen. Íme, azok a csillagjegyek, akik hisznek az igaz szerelemben.

Nehéz lépést tartani a randevúzás íratlan szabályaival, de akinek van tapasztalata ebben a témában az tudhatja, hogy egyre többen tartanak több vasat a tűzbe. Vagy azért, mert kifejezetten élvezik az új emberek megismerését, vagy azért, mert nem akarnak mindent egy lapra feltenni. A régimódi romantikusok azonban nem tudnak ezzel a helyzettel mit kezdeni, számukra a randizás egy új kapcsolat lehetőségét jelenti, és igyekeznek minden esélyt megadni annak az egy embernek. Azt, hogy melyik a jó taktika, mindenkinek magának kell eldönteni, de az biztos, hogy az alábbi csillagjegyek nem rajonganak a zsonglőrködésért.


Ők azok, akik hisznek az igaziban és az igaz szerelemben, és nem akarják egy lehetséges kapcsolat történetét azzal csúfítani, hogy másokkal is találkoznak. A régi világ romantikáját és báját szeretnék visszacsempészni, és sokszor érezhetik azt, hogy nem jó korba születtek. Ne csüggedjenek, kitartásuk előbb-utóbb meghozza majd a gyümölcsét, és végül hálásak lesznek azért, hogy nem engedtek a nyomásnak, hogy kitartottak az álmaik és az elképzeléseik mellett. Ezek a csillagjegyek várnak inkább arra az egy különlegesre.


Bika

A Bikák nem tartoznak azok közé, akik kapkodnának, ha az igazi megtalálásáról van szó, viszont nagyon alaposak. Ők inkább a komoly és hosszú távú kapcsolatok híve, és habár mindent megtesznek azért, hogy megtalálják azt a különleges személyt, akibe szerelmesek lesznek, inkább lassan haladnak. Ez igaz akkor is, amikor már kapcsolatban élnek, nem siettetik az új szintre lépést, akkor azonban, amikor már biztosak a dolgukban, bátran terveznek.

A Bikák a komoly és hosszú távú kapcsolatok hívei Forrás: Shutterstock

Nyilas

A Nyilasok inkább a minőséget részesítik előnyben a mennyiséggel szemben, vagyis képesek hosszasan várni arra az emberre, aki a legmegfelelőbb számukra. Nem igazán hisznek az alkalmi kapcsolatokban, és nem félnek az egyedülléttől. Igényesen választanak, és nem félnek mindent feltenni egy lapra.


Bak

A Bakok reménytelen romantikusok. A szívük választottját nagyon intenzíven szeretik, és megpróbálják mindennel elkápráztatni, szeretik a romantikus randikat és a gyertyafényes vacsorákat, és mindig készek teljesíteni partnerük minden kívánságát. Nagy kegy egy Bak szerelmét élvezni, érdemes a legnagyobb odaadással viszonozni.


Vízöntő

A Vízöntők nem igazodnak ki a mai modern világ randizási szokásain, ők a régimódi romantika hívei. Ezt adják, és ezt is akarják kapni. Meglepetésekkel és kedves üzenetekkel dobják fel a másik napját, és szeretik tisztán látni a helyzetet, vagyis bátran kezdeményeznek beszélgetést a kapcsolatuk természetéről.


Halak

A Halak mindent szeretnek, ami a randizással jár, és maximálisan ki akarják élvezni a romantikát és az apró pillanatok ajándékait. Egyáltalán nem sietnek, inkább lassan, de biztosan haladnak, mivel az ő céljuk egy az egymás megismerésére és megszeretésére épült hosszú távú kapcsolat. Nem akarnak egyik virágról a másikra szállni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.