Michael Schumacher baleset állapot forma 1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sűrűn áll a kamera elá Michael Schumacher felesége, Corinna asszony, de ezúttal kivéltelt tett. A lassan hét évvel ezelőtti síbalesete óta ápolásra szoruló F1-legenda kapta Jean Todt elnök különdíját, amit ő vett át.

„Annyira szerette az autóversenyzést"– mondta könnyeivel küzdve Corinna asszony, aki évek óta az azért küzd, hogy összetartsa a családját és a lehető legjobb ellátást biztosítsa férjének, Schumachernek. Az autóversenyző legenda állapotáról azonban egy szót sem ejtett, titokban tartja.

„Michael mindig jó szívvel segített mindazoknak, akik valamilyen szükséget szenvednek"– folytatta Corinna, majd egykori barátja, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke Jean Todt is méltatta a sztárt.

„Szükségünk van az ilyen emberekre, akik kiemelkedő vezetői tulajdonságokkal és szenvedéllyel is rendelkeznek." - mondta Todt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.