Radics Gigi új dalában kislánya nevetését is hallhatjuk majd

Forrás: Radics Gigi/Instagram -
anyaság dal énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi láthatóan megtalálta magát az anyaságban, ám nem mondott le emiatt a karrierjéről sem. Legújabb szerzeményében összefonódik majd életének e két fontos területe, hiszen legújabb szerzeményét a kislányáról írta. 

Októberben született meg Radics Gigi első gyermeke, Bella. A fiatal énekesnő le sem tagadhatná, mennyire boldog. Nemrég megmutatta a kislányát, aki elképesztően cuki - nem csoda, hogy rajongásig szereti.

Mint kiderült, Gigi rögzítette a kislány élete első nevetését, amit a soron következő dalában a rajongók is hallhatnak majd.

Forrás: Radics Gigi/Instagram

„Bella érkezése és az anyaság mindent megváltoztatott. A dalt még a várandósságom alatt írtam apuval, aminek külön örültem, hiszen három éve nem dolgoztunk együtt" - kezdte Gigi a Blikknek, majd elárulta, a dalból egy hosszabb verzió is készül majd, egy kis extra meglepetéssel:

"Ennek az a különlegessége, hogy kiegészül egy gospelrésszel, és hogy hallható lesz benne Bella első nevetése. Sikerült felvennem, amikor életében először felkacagott, a hangtechnikus pedig tökéletesen be tudta illeszteni a dalba"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.