Radics Gigi láthatóan megtalálta magát az anyaságban, ám nem mondott le emiatt a karrierjéről sem. Legújabb szerzeményében összefonódik majd életének e két fontos területe, hiszen legújabb szerzeményét a kislányáról írta. 

Októberben született meg Radics Gigi első gyermeke, Bella. A fiatal énekesnő le sem tagadhatná, mennyire boldog. Nemrég megmutatta a kislányát, aki elképesztően cuki - nem csoda, hogy rajongásig szereti. 

Mint kiderült, Gigi rögzítette a kislány élete első nevetését, amit a soron következő dalában a rajongók is hallhatnak majd. 

Forrás: Radics Gigi/Instagram

„Bella érkezése és az anyaság mindent megváltoztatott. A dalt még a várandósságom alatt írtam apuval, aminek külön örültem, hiszen három éve nem dolgoztunk együtt" - kezdte Gigi a Blikknek, majd elárulta, a dalból egy hosszabb verzió is készül majd, egy kis extra meglepetéssel: 

"Ennek az a különlegessége, hogy kiegészül egy gospelrésszel, és hogy hallható lesz benne Bella első nevetése. Sikerült felvennem, amikor életében először felkacagott, a hangtechnikus pedig tökéletesen be tudta illeszteni a dalba"