Weisz Fanni soha nem hallott történetet osztott meg a gyerekkoráról

Forrás: Weisz Fanni / Instagram -
Weisz Fanni cuki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő és édesanyja karácsony alkalmából nosztalgiázott kicsit, régi történeteket elevenítettek fel. Weisz Fanni rajongóival is megosztotta az egyiket.

Weisz Fanni jó kislány volt, de eleven és huncut, ahogy édesanyja emlékszik vissza rá. Imádott enni, aludni viszont már annál kevésbé.

A sztár tündéri gyerekkori fotókat osztott meg Instagram-oldalán, egy cuki történettel:

„Egyszer mikor anya elaludt, alvás közben kisminkeltem. Anya csak hagyta, mert amig érezte, hogy sminkelem addig tudta, hogy mellette vagyok és nem sántikálok semmi huncutságban. Szóval szép nagy piros karikákat festettem az arcára, vastag fekete szemöldököt és kék szemhéjat. Stílusos bordó szájjal. Természetesen a frizura sem maradhatott el. Kapott három copfot is. Aztán jól felráztam, hogy azonnal nézze meg a remekművem. Erre már mama is felfigyelt. Mikor mami anyát meglátta nagyon nevetett. Azt gondoltam ebből, hogy tetszik neki, és már húztam is, hogy neki is megcsinálom. Persze mami rögtön tilakozott, nem is értettem miért"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.