Kiderült, milyen tervekkel vág neki Keresztes Ildikó a 2021-es évnek - Videó

tervek videó Keresztes Ildikó 2021
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó számára jól jött a tavalyi év tavaszi karantén időszaka, mert volt lehetősége kipihenni az elmúlt évek feszített hónapjait. Azonban most már szeretné visszakapni a régi életét, rengeteg tervvel készül a 2021-es évben.

Keresztes Ildikó ma reggel a Mokkában mesélt arról, hogyan érzi magát és milyen tervekkel vág neki a 2021-es évnek. Az izoláció rá sincsen jó hatással, szeretné, ha végre minden visszaállna a régi kerékvágásba. Bár volt ideje a múlt évben pihenni, most már nagyon vágyik a pörgésre.

"Nem vagyok vidám most már így a pandémia végére, hát nem is, még nincs is itt a vége, hiszen nem is tudjuk hol van a vége.

Kaptam jó lehetőségeket, például visszamegyek a pesti proadway-ra 25 év után, az Operettszínházban, a Nine című musicalben fogok játszani egy orbitálisan jó szerepet (...), a Turay-ban ugyanígy van egy darab amiben játszom, készülnek dalok, készülnek klipek"

- mesélte terveit Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.