Megható szavakkal köszöntötte fel lányát születésnapján Pápai Joci - Fotó

köszöntés fotó lánya Pápai Joci születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16 éves lett Pápai Joci lánya, Hanna. A jeles nap alkalmából közösségi oldalán is felköszönötte az énekes a szülinapost. 

Nagyon gyorsan repül az idő, ezt bizonyítja az is, hogy a humoros és mindig szórakoztató énekes, Pápai Joci kislánya 16 éves lett.

Joci Instagram oldalán is felköszöntötte nagy lányát, a megható üzenetben régi emlékeket is felidézett arról az időszakról, amikor feleségével nehéz körülmények között egy egyszobás lakásban várták első gyermekük érkezését.

"Visszagondolva!16- évvel ezelőttre!

Az össz lehetőségünk egyetlen kis szoba volt...Mindenünk csak a remény volt egy biztonságosabb életbe bízva!Féltünk mikor megfogantál anyukád hasában de még is olyan különleges érzés töltött el minket ami mindent elsöpört! Nem érdekeltek a körülmények csak egyet tudtam, hogy mindennél jobban szeretlek!!! A mai napig ugyan ezt érzem!!16 Éves..."

- olvasható Pápai Joci bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.