Kemény véleményt fogalamazott meg a nem annyira tehetős anyukákkal szemben a modell

Forrás: Shutterstock -
vélemény gyerekvállalás szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz tornász és modell, Karolina Sevastyanova szerint felelőtlenek azok az édesanyák, akik úgy vállalnak gyereket, hogy anyagilag nem tudják kellőképpen támogatni őket.

Kemény kijelentést tett Karolina Sevastyanova, a 25 éves tornász-modell. Szerinte felelőtlenek azok az anyák, akik úgy vállalnak gyerekeket, hogy nem áll rendelkezésükre megfelelő anyagi háttér. Hozzátette, a terhesség manapság megelőzhető.

Elmondta, nem hajlandó támogatni a szegény körülmények között élő családokat. A közösségi oldalait inkább jótékonysági és állatmentő szervezetek megsegítésére használná – árulta el az Instagramon egy követője kérdésre.

2012-es olimpiai tornász csoport összesített bajnoka szerint ezek a szülők felelőtlenek.
„Nem a kőkorszakban élünk, a terhesség megelőzhető. Ha már tudod, hogy nem bírsz ellátni egy gyereket, miért vállalsz másodikat vagy harmadikat? Nem igazságos a gyerekkel szemben, ha nem tudod biztosítani a jövőjét" – mondta el a modell.
Szerinte egyébként sem lehet tőle elvárni, hogy mások tetteiért ő vállalja a felelősséget - írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.