"Nagyon sovány vagy" - Szabó Zsófiért aggódnak a rajongói, szerintük túl sokat fogyott

Szabó Zsófi fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi sorra kapja alakja miatt a kommenteket, sokan megjegyzik, szerintük már túlságosan sovány a műsorvezető. Ő azonban nagyszerűen érzi magát a bőrében, és nem foglalkozik a kritikákkal. 

Évekkel ezelőtt, amikor Szabó Zsófi alatt még többet mutatott a mérleg, azért kapott kritikákat. Most, hogy a folyamatos sportolás és egészséges életmód hatására leszámolt a plusz kilókkal, azért kritizálják, mert túlságosan sovány. A műsorvezető igyekszik nem foglalkozni a megjegyzésekkel.

Persze, olvasom a kommenteket, miszerint olyan a testem, mint egy tinilánynak, de előtte meg azt írták, hogy »kalácsképű« vagyok. Én inkább egészségesnek látom magam,

Blikknek

Szabó Zsófi jól érzi magát a bőrében Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

"Most 54 kilogrammot mutat a mérleg, legutóbb 18 évesen voltam ennyi! Mindez a sport és az étkezés miatt van. Nem egy ferde képet akarok mutatni magamról. Ebben baromi sok meló van, törődöm magammal, de nem a külsőségek, hanem elsősorban az egészségem miatt. Élvezem a sportolást, feltölt és kiegyensúlyozottá tesz. Most jól érzem magam a bőrömben és a kritika mellett sokkal több bókot is kapok" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.