Csillagjegy elemzés: Milyen ember a Vízöntő?

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy horoszkóp magazin Vízöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hello, kedves Vízöntő. Bizonyára nem kell bemutatni saját magadnak, de azért elmondok rólad néhány tulajdonságot, amit jobb, ha tudatosítasz magadban.

Közösségi ember vagy, fontos számodra, hogy kapcsolatokat építs, hogy minél jobban megismerd a téged körülvevő közeget - de pontosan tudod, hol a helyed, ki vagy, és mennyit érsz, vagyis nem akarsz minden áron barátokat szerezni.

Nem hiszel a hierarchiában. Úgy gondolod, mindenki jó valamiben, és minden képesség egyaránt értékes. Nem szeretsz hadakozni másokkal, versengeni és kardoskodni, igyekszel új, ismeretlen utakon járni, ahova szívesen magaddal viszel másokat, ha veled akarnak tartani. Szeretsz új rendszereket kialakítani, törekszel arra, hogy lehetőleg a magad ura lehess, és arra, hogy te irányítsd az életed.

Közösségi ember vagy, fontos számodra, hogy kapcsolatokat építs Forrás: Shutterstock

Végtelenül objektív a világlátásod, az összes jegy közül te vagy leginkább képes arra, hogy pártatlanul vizsgálj egy adott helyzetet. A gondolkodásod abszolút liberális, rugalmasan állsz a világhoz, de azért nem hiszel mindenben ész nélkül, szereted a kézzel fogható, logikus magyarázattal alátámasztott elméleteket.

Nem bírod a kötöttségeket, önállóságra törekszel, olyannyira, hogy olykor képes vagy teljesen az elvárásokkal szembemenni, csak azért, hogy ne azon az úton kelljen járnod, mint a többieknek. Emiatt gyakran érezheted magad egyedül, hiszen kevesen rendelkeznek hasonló életszemlélettel.

Szereted a tudományokat és a művészeteket, de valójában minden vonz, ami szokatlan. A megismerés vágya hajt, hogy jobban szemügyre vehesd a felszín alatt megbúvó titkokat és összefüggéseket, éltet a gondolat, hogy birtokold a tudást.

Vidám természetű ember vagy, de azért nem nehéz kihozni a sodrodból. Cserébe viszont hamar megbékélsz, és visszanyered eredeti vidám hozzáállásod. Jó emberismerő vagy, köszönhetően az objektív látásmódodnak, sokan fordulnak hozzád életvezetési tanácsért a környezetedből. Kreativitásodnak köszönhetően jó ötleteid vannak, amik megoldást jelenthetnek a körülötted lévő embereknek. Szívesen foglalkozol másokkal, ha úgy érzed, fejlődni akarnak, és nem csak panaszkodni a sérelmeik miatt.

Vidám természetű ember vagy, de azért nem nehéz kihozni a sodrodból Forrás: Shutterstock

A szerelmi életedben is igyekszel megőrizni a függetlenséged. Nem szereted, ha egy kapcsolat állandóan szoros, ha minden pillanatban levegőért küzdesz. Ha periodikusan szabadságot biztosít a partnered, akkor hűséges maradsz hozzá, és szerető, gondoskodó párja leszel.

Nem vagy szerencsés a párkeresésben, hiszen hiába vagy barátságos, sokszor nem tudsz túllépni a zárkózottságodon. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vagy képes a boldogságra, csupán arról van szó, hogy nehezebben nyílsz meg. Ráadásul a barátság számodra egy fontosabb kapcsolat, mint a szerelem, emiatt pedig akadnak is vitáid bőven.

Ha a párod Vízöntő...

Ha szeretnéd meghódítani a vízöntőt, akkor azt mutasd meg számára, mennyire okos, éles eszű, és nyitott gondolkodású ember vagy. Ne féltékenykedj, mert attól egy vízöntő menekülni kezd. Ha vicces gondolatod támad, ne fogd vissza magad, ugyanis a vízöntőnek fantasztikus humora van, és nehezen talál társra, ezért nagyon értékeli, ha valaki meg tudja nevettetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.