Felháborító - Sirokai Diána, plus size modellt egy disznóhoz hasonlították, amit le kellene vágni

Forrás: dianasirokai/Instagram -
fenyegetés plus size cyberbullying Sirokai Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cyberbullying az ismert embereket sem kerüli el. A hozzászólásban "bátor" emberek gyűlölete bizony van, hogy tragédiával végződik. Az a komment, amit Sirokai Diána, az angliában élő plus size modell kapott, akár a halálos fenyegetés tényét is kimerítheti, amellett, hogy borzalmasan ízléstelen.

A egészséges magabiztosság és az önszeretet mintapéldája, Sirokai Diána gyakran kap a súlyát bíráló kommenteket, de ő ezen mindg csak nevet egy jót és továbblép rajtuk. Most azonban egy olyan végtelenül aljas hozzászólás érkezett az egyik TikTok videójához, ami felett nem tudott szó nélkül elmenni.

Sirokai Diana Forrás: dianasirokai/Instagram

"Én jól vagyok, engem nem hat meg, de ha nem szeretném magam, ha nem lennék egy magabiztos lány, akkor most itt sírnék. Kinek képzeled te magad, hogy bántani mersz másokat? Az összes rosszindulatú ember gondolkozzon el magán, mert, ha én nem lennék most magabiztos, itt zokognék, hogy bántanak. Tudod kövérnek lenni ne akkora bűn, mint rosszindulatúnak!" - fejtette ki véleményét egy igen nyugodt hanglejtésű videóban Sirokai Diána, akit ettől még inkább a szívünkbe zártunk.

@sirokaidiana

Reply to @toto187gringo #sirokaidiana

♬ original sound - DIANA SIROKAI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.