A cyberbullying az ismert embereket sem kerüli el. A hozzászólásban "bátor" emberek gyűlölete bizony van, hogy tragédiával végződik. Az a komment, amit Sirokai Diána, az angliában élő plus size modell kapott, akár a halálos fenyegetés tényét is kimerítheti, amellett, hogy borzalmasan ízléstelen.

A egészséges magabiztosság és az önszeretet mintapéldája, Sirokai Diána gyakran kap a súlyát bíráló kommenteket, de ő ezen mindg csak nevet egy jót és továbblép rajtuk. Most azonban egy olyan végtelenül aljas hozzászólás érkezett az egyik TikTok videójához, ami felett nem tudott szó nélkül elmenni.

Sirokai DianaForrás: dianasirokai/Instagram

Disznóvágás keretein belül feldolgoznánk, levideózzuk és feltesszük ide tiktokra, lájkok téren aratnál!! - írta a hozzászóló. A magyar plus size modellt azonban nem kell félteni, példamutatóan reagált rá:

"Én jól vagyok, engem nem hat meg, de ha nem szeretném magam, ha nem lennék egy magabiztos lány, akkor most itt sírnék. Kinek képzeled te magad, hogy bántani mersz másokat? Az összes rosszindulatú ember gondolkozzon el magán, mert, ha én nem lennék most magabiztos, itt zokognék, hogy bántanak. Tudod kövérnek lenni ne akkora bűn, mint rosszindulatúnak!" - fejtette ki véleményét egy igen nyugodt hanglejtésű videóban Sirokai Diána, akit ettől még inkább a szívünkbe zártunk.