Ez a három csillagjegy nehezen mutatja ki az érzéseit

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy horoszkóp magazin érzelmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog vagy boldogtalan? Vidám vagy éppen ideges? Vannak csillagjegyek, akiknek nagyon nehezükre esik, hogy kimutassák az érzéseiket. Te is közéjük tartozol?

Vannak olyan emberek, akik egy filmet sem tudnak megnézni sírás nélkül, és vannak olyanok, akiknek a legmeghatóbb jelenetek alatt az arcuk sem rebben. Utóbbiaknak általában problémát jelent, hogy átadják magukat az érzelmeknek, beszéljenek róluk vagy kimutassák azokat. A legtöbben azért fogják vissza magukat, mert mások véleményétől tartanak. Legyen szó boldogsáról, csalódottágról, vagy gyászról, a következő csillagjegyek szülötteiről nem tudod meg, mit éreznek.

Ez a három csillagjegy nehezen mutatja ki az érzéseit Forrás: Shutterstock

Ikrek

Az Ikrek szülöttei általában nagyon intelligensek, sokszor hűvösnek és arrogánsnak tűnnek. Romantika és szenvedély? Szóba sem jöhet! Inkább elvicceli a szituációt, vagy ügyesen kivágja magát. A saját érzelmei és minden olyan dolog, ami nem racionális alapon közelíthető meg, távol állnak tőle.

Szűz

A Szüzek rendkívül rendezetten élik az életüket, túlzott racionalitás jellemzi őket, emellett pedig szeretnek a háttérben maradni. A nagy, színpadias szerelmi vallomásokat nem romantikusnak, hanem inkább rendkívül kellemetlennek érzik. Az érzelmek világa szinte ismeretlen számukra, gyakran előfordul, hogy érzelmeit pótcselekvésekkel leplezi, például kényszeresen pakol vagy takarít, ha bántja valami. Az emberi kapcsolatokat és a szerelmet az alapján ítéli meg, hogy számára mennyire hasznos.

Bak

A Bakok rendkívül óvatos emberek, hajlamosak a borúlátásra. Az érzelmek világát nem ismerik, nem képesek az empátiára. Nem merik kimutatni örömüket és boldogságukat, mert állandóan attól rettegnek, hogy nem veszik őket elég komolyan. Rendkívül nehéz rajtuk kiigazodni, eldönteni, mit éreznek, a körülöttük élők általában mogorvának, megkeményedettnek látják őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.