Rendkívüli titokra derült fény Diana hercegnével kapcsolatban

Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
királyi család Diana hercegné titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnéről rengeteg történet kering, és ezek mindegyike azt bizonyítja, mennyire csodálatos ember volt Vilmos és Harry édesanyja.

A szívek hercegnője akárcsak életében, halála után is számtalan ember példaképe maradt. Karitatív munkája, embersége és őszintesége példaértékű, egykori edzője pedig újra alátámasztotta, milyen remek ember volt Diana.

Jenni Rivett 1991-ben lett Diana hercegné személyi edzője. Jenni arról mesélt, hogy találkozóikon gyakran jelen volt Vilmos és Harry, és a hercegné azért szerette őt, mert végre olyan emberrel beszélhetett, aki semmilyen szinten nem kötődött a királyi családhoz, így félretehette a szigorú protokoll szabályokat is -írja a joy magazin.

Nevetett, amikor elnézést kértem azért, hogy ennyi évig tiszteletlen voltam vele szemben, és nem pukedliztem, és csak ennyit mondott: Ezért szeretlek, Jenni! Kérlek, soha ne legyél olyan velem szemben, mint ők.

Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.