Medveczky Ilona fél, hogy illetéktelen kezekbe kerül a hagyatéka

állat Medveczky Ilona végrendelet hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja az állatokat Medveczky Ilona, ezért halála után szeretné, ha a vagyona négylábúak megsegítésére menne. Ám tart attól, hogy mégis illetéktelen kezekbe kerül majd.

Medveczky Ilona hamarosan betölti a 80. életévét, ám a sztár még mindig nagyon aktív. Rengeteget kertészkedik, és több kutyusnak is gondját viseli. Köztudott róla, hogy rajong az állatokért, ezért úgy döntött, hagyatékával is a négylábúakat szeretné támogatni, ám vannak ezzel kapcsolatban félelmei.

Medveczky Ilona állatokat segítene a hagyatékával. Forrás: TV2

„A vágyaim netovábbja, hogy ez a ház egyszer kész legyen, aztán meghalhatok. Persze az is fontos, hogy azután méltó kezekbe kerüljön. Szerettem volna bajba jutott állatokat segíteni a hagyatékommal, de tudom, bárkire is hagyom mindenem a halálom után, úgy ahogy van, a saját javára fogja fordítani" - mondta őszintén a Best Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.