Lotfi Begi vallomása: elfelejtette megemlíteni feleségének, hogy párkapcsolatban él

házasság Lotfi Begi család szerelem vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lofti Begi és felesége Réka a Facebookon ismerkedtek össze 12 évvel ezelőtt. Bár a férfi szíve épp foglalt volt, ez nem árulta el azonnal Rékának. 

"Nem sejtettem semmit, véletlenül derült ki a dolog, amit Begi viszonylag gyorsan rövidre is zárt, ennek már 12 éve és azóta is boldogok vagyunk!" - mesélte a Blikknek Réka, aki idén ünnepli a hetedik házassági évfordulóját férjével.

Felesége már várandós volt, amikor Begi megkérte a kezét. Bár sosem volt házasságpárti, de úgy érezte, hogy a családalapításhoz hozzátartozik a házasság is. Kislánya, Zazi nem sokkal az esküvő után született, majd három évvel később Réka egy ikerpárnak is életet adott.

Lotfi Begi és kedvese Forrás: Facebook/Lotfi Begi

"Szerettünk volna egy kistestvért Zazinak, de azt, hogy végül ikreink lesznek, nem gondoltuk volna. Úgy voltunk vele, ha majd beköltözünk a saját házunkba, lassan elkezdünk gondolkozni azon, mikor jöjjön a testvér, de az élet mindent felülírt! Gyakorlatilag ahogyan betettük a lábunkat a házba, én már terhes voltam a fiúkkal." - mesélte Réka.

Igaz a szülés utáni időszak nem volt felhőtlen, felesége helyett ugyanis Begi küzdött szülés utáni depresszióval, később a negyedik gyermek gondolata is felvetödött bennük. Végül abban maradtak, nem lesz negyedik kistestvér, helyette Begi inkább a zenében éli ki magát.

"Negyedik gyerek most nem lesz, de minden egyes dal, amin dolgozom, olyan, mintha a gyermekem lenne. Különösen igaz ez a hamarosan megjelenő Tiltott Szerelem című dalra is, ami most teljesen új hangszerelésben, a nagyszerű énekesnő, Nika hangján csendül majd fel!" - büszkélkedett Lotfi Begi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.