25 év után, legsikeresebb dalának feldolgozásával tér vissza Császár Előd - Videó

Forrás: RTL Klub -
feldolgozás dal szerelem Császár Előd énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 év után egy népszerű feldolgozással tér vissza Császár Előd, Nikával és Lotfi Begivel közösen keltik életre Tiltott szerelem című slágerét.

A 90-es évek egyik legnépszerűbb előadója volt Császár Előd, aki az egyik legsikeresebb slágerével tér vissza nemsokára. Az énekes úgy döntött, hogy Nikával és Lotfi Begivel karöltve feldolgozzák Tiltott szerelem című slágerét.

"Mint az egyik legnépszerűbb vagy legismertebb dalom, sűrűn előkerült, hogy kellene belőle csinálni valamit. Évek óta gondolkodom rajta, mit lehetne, de soha nem jutott eszembe semmi okos, Beginek meg igen"

- mesélte a Tények Plusznak Előd.

Nemsokára újra hallható lesz Császár Előd egyik legsikeresebb dala, a "Tiltott szerelem" egy nagyszerű feldolgozásban Forrás: amazon.com

Az 1996-ban megjelent slágert még Eördögh Alexával közösen énekelte Előd, azonban most Veres Mónikával, Nikával lesz hallható majd a duett. A rajongók már találgatnak, hogy van-e közöttük valami.

"Amikor valakik duettet énekelnek, egy klipben szerepelnek, mindig felmerül, hogy biztos van közöttük valami. Ez a dal arról szól, hogy nagyon odavagyok valakiért, de a dalt nem én írtam, a szövegét sem.

Alexával sem volt semmi a '90-es években. Nikával is nagyon jó szakmai kapcsolatban vagyunk, és nagyon szeretem a hangját, de az még nem merült fel, hogy mi egy pár legyünk egyszer valaha is"

- magyarázta az énekes, akiről kiderült, hogy pár napja újra a szinglik táborát erősíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.