Jennifer Aniston 52 éves lett február 11-én. Rengetegen felköszöntötték a népszerű a sztárt, többek között volt férje, Juston Therouxs is, aki egy szívet melengető születésnapi üzenettel kedveskedett a színésznőnek Instagram sztorijában.

Jennifer Aniston a mai napig fantasztikusan néz ki, nem is gondolnánk róla, hogy 52. életévébe lépett. A színésznő rengeteg jókívánságot kapott születésnapján, köztük volt volt férje, Justin Theroux is. A férfi egy soha nem látott fekete-fehér fotót osztott meg Jenniferről, melyen egy csigalépcső alján áll - közölte le a Daily Star.

Forrás: Instagram/justintherouxForrás: Origo

Jennifer Aniston és Justin Theroux 2015 és 2017 között voltak házasok. Két év után barátságban és békében váltak el egymástól mindenféle ellenségeskedés nélkül.

"Lehet, hogy ez unalmas, de tudod, mi eléggé tiszteltük egymást, hogy a lehető legkevesebb fájdalmat okozzuk egymásnak" - nyilatkozta annak idején Justin.

A színésznő tavaly stílusosan ünnepelte születésnapját: a Sunset Tower Hotelben bulizott egy közeli baráti társasággal, köztük korábbi Friends-sztárjával, Courteney Cox-szal. Idén a koronavírus miatt kénytelen visszafogottabban ünnepelni. Ki tudja, talán épp Brad Pitt-tel, akivel meggyanúsították a rajongók nemrég, hogy újra egy pár alkotnak.