Katy Perry fürdőruhában mutatta meg szülés utáni testét: pont úgy néz ki, mint bármelyik anyuka

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
fotó sztárpár katy perry Orlando Bloom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paparazzik kapták lencsevégre a sztárpárost: Kary Perryt és vőlegényét, Orlando Bloomot, ahogy éppen kettesben romantikáztak a tengerparton.

Legelső gyermekét, Daisy Dove Bloom-ot tavaly nyár végén hozta világraKaty Perry. Az énekesnő egészségesnek és boldognak tűnik, miközben jóképű vőlegényével, Orlando Bloommal tölti az időt Hawaii-i téli vakációjuk során. A szexi sztár egy egyberészes lila fürdőruhát visel, mely diszkréten emeli ki csábos dekoltázsát - írja a Daily Mail.

Orlando Bloom Katy Perry Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Az énekesnő nem panaszkodhat, a hírek szerint Orlando Bloom nagyon odavan érte és közös kislányukért. A háttérbe szorítja a munkáját, és minden egyéb teendőjét, hogy annyi időt töltsön el a családjával, amennyit csak lehet. Úgy tűnik, azonban a pár arra is ügyel, hogy kettesben is töltsenek el némi időt.

A képeket a pár vakációjáról itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.