8 hónapig titkolta terhességét az énekesnő: ilyen nagy már a pocakja - Fotó

fotó terhesség sztáranyuka Ellie Goulding kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellie Goulding eddig titokban tartotta terhességét, most viszont Instagram-oldalán osztott meg fotókat rajongóival várandósságáról, mellyel felrobbantotta az internetet.

Ellie Goulding végre megosztotta rajongóival az örömhírt, miszerint kisbabát vár. A sztár azt is elmesélte egy interjúban, hogy férje Caspar támogatása ellenére, a karantén alatti teherbeesés magányos élmény volt.

Az énekesnő, aki immáron nyolc hónapos terhes, 2020 májusáig vegán életmódot folytatott, ami a terhesség hatására teljesen felborult. Elhagyta az egészséges salátákat és magvakat és legszívesebben éjjel-nappal gyorséttermi kaján élne - írta meg a Daily Mail.

Ellienek a terhesség miatt teljesen átalakult a teste, de nem bánja és férje, Caspar Jopling sem. A pár 2016-ban találkozott először, amikor is egy vacsorán egymás mellé ültették őket. 2019-ben házasodtak össze, olyan neves művészek vettek részt az esküvőjükön, mint Sienna Miller, Katy Perry vagy James Blunt. A baba nyaralás közben fogant, miközben a pár az egyéves házassági évfordulóját ünnepelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.