Ellie Goulding eddig titokban tartotta terhességét, most viszont Instagram-oldalán osztott meg fotókat rajongóival várandósságáról, mellyel felrobbantotta az internetet.

Ellie Goulding végre megosztotta rajongóival az örömhírt, miszerint kisbabát vár. A sztár azt is elmesélte egy interjúban, hogy férje Caspar támogatása ellenére, a karantén alatti teherbeesés magányos élmény volt.

Az énekesnő, aki immáron nyolc hónapos terhes, 2020 májusáig vegán életmódot folytatott, ami a terhesség hatására teljesen felborult. Elhagyta az egészséges salátákat és magvakat és legszívesebben éjjel-nappal gyorséttermi kaján élne - írta meg a Daily Mail.

Teljesen kiborultam, hirtelen csak egészségtelen ételeket akartam enni! A baba teljesen átvette az irányítást a testem fölött és az mondta: "A francokat, nem akarok brokkolot, spenótot és káposztát. Csak cukrot akarok és szénhidrátot!" - mesélte nevetve a sztár. 

Ellienek a terhesség miatt teljesen átalakult a teste, de nem bánja és férje, Caspar Jopling sem. A pár 2016-ban találkozott először, amikor is egy vacsorán egymás mellé ültették őket. 2019-ben házasodtak összeolyan neves művészek vettek részt az esküvőjükön, mint Sienna Miller, Katy Perry vagy James Blunt. A baba nyaralás közben fogant, miközben a pár az egyéves házassági évfordulóját ünnepelte.