Király Viktor kisfiáról: "Külsőleg tiszta én vagyok, belsőleg viszont tiszta anyja"

Forrás: Virág Anita/Instagram -
hasonlóság kisfia Kolen Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és felesége, Kiály-Virág Anita óvják a nyilvánosságtól kisfiúkat, közösségi oldalukon nem is tesznek róla közzé képeket, nemrég azonban kivételt tettek és megmutatták kilenc hónapos büszkeségüket.

Nemrég végre láthattak a rajongók fotót a már kilenc hónapos Kolen babáról, aki egyesek szerint az édesanyjára, mások szerint pedig az édesapjára hasonlít.

Forrás: Király Viktor/Instagram

A büszke édesapa, Király Viktor elmondta, hogy ő kit lát a kisfiában.

"Szerintem Kolen külsőleg tiszta én vagyok. A szemei biztosan. Belsőleg viszont tiszta anyja. Akaratos"

- mondta nevetve a Borsnak.

Viktor nagyon örül annak is, hogy kisfiát elkezdte érdekelni a zene.

"Lassan egy éve, hogy nem tudok koncertezni, úgyhogy minden időmet a kisfiammal töltöm, figyelgetem őt. Lehet korai kijelenteni, de a napokban például észrevettem, hogy talán örökölt tőlem némi zenei érzékenyéget, művészi hajlamot, mert eddig nem érdekelte, ha énekeltem neki, legutóbb viszont rám nézett a hatalmas szemeivel, és a tekintetét végig rajtam tartotta, míg énekeltem neki. Hatalmas érzés volt" - mondta meghatódva az apuka.

Viktor kisfiáról készült fotó itt megtekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.