Karsai Zita, a 41 éves táncművész első babáját hordja a szíve alatt. Bár még csak fél éve ismerte párját, amikor kiderült, hogy babát vár, nagyon örülnek a jövevénynek.

Karsai Zita mozgatórugója a tánc és terhessége sem akadályozza meg abban, hogy napi szinten mozogjon. Zita karrierje későn indult meg, 32 évesen kapta meg élete nagy lehetőségét, hogy 5 éven keresztül hatalmas európai turnékon léphetett fel saját számával - írja a Ripost a Life TV Ébredj velünk műsorában készített interjú alapján. 

"Ez hatalmas ajándék volt. Ha valaki akkor azt mondja, hogy szüljek, hát biztosan azt mondtam volna, hogy nem" - meséli nevetve a sztártáncos.

Karsai ZitaForrás: Instagram / Karsai Zita

Zita azóta is pörög, közben Németországba költözött, de időnként haza is jár. A koronavírus-világjárvány miatti leállás nagyon megviselte, mivel egy időre le kellett állnia a tanítással, majd átállt ő is az online oktatásra.

Lebutítottam a hobbitáncomat terhestáncra. Mindent megcsinálok ugyanúgy, csak felugrások nélkül. A rövid leállásban egyébként depressziós is lettem. Nem terhességi depresszióról beszélünk, hanem arról, hogy megvontam magamtól a napi három óra táncot"

– vallotta be Karsai Zita, aki azt is elárulta, hogy két gerincsérve miatt veszélyeztetett terhes, de ennek kifejezetten jót tesz a mozgás.