Pataky Attila csak ritkán beszél a magánéletéről, most viszont kivételt tett, és párjával ült a kamera elé.

Két kudarcba fulladt házassága után Attila sem gondolta volna, hogy utolérheti még az igaz szerelem. Az Edda frontembere mégis megtalálta a hozzá illő társat, akivel tökéletesen kiegészítik egymást.

Pataky AttilaForrás: MTI/Zih Zsolt

„Azt mondtam, a második házasságom után biztos, hogy nem házasodok többet és nem lesz esküvő, de aztán rájöttem arra, miért venném el tőle ennek a boldogságát. Hála istennek ő egy nyugodt nő. Nagyon-nagyon jól kiegészítjük egymást.- írta a Blikk.

Elmondták, hogy a 23 év korkülönbség egyáltalán nem érezhető és egy pillanatra sem bizonytalanította el őket. Attila elárulta, hogy Orsiban megtalálta mindazt, amit egész életében keresett egy nőben.

„Azt gondolom, nagyon-nagyon szerencsés vagyok, mert én vagyok az első ember, aki az Attila által megírt verseket, amik később Edda-dalok lesznek, láthatom, és amikor a fiúk megzenésítik, hallhatom. Nagyon sokan kérdezik tőlem, hogy nem unok-e EDDA-koncertre járni 12 év után, és mondom, hogy nem. Imádom, és azt godolom, még sok év múlva is nagyon-nagyon imádni fogok Edda-koncertekre járni."– hangsúlyozta Orsi.