Megjósolták Horváth Éva terhességét: így tudatta a nagymamával a nagy hírt

Horváth Éva várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva 42 évesen vár újra gyermeket. Kisfia mellé újabb kisfiú érkezik majd. Az egykori modell azt is elárulta, hogyan tudta meg, hogy várandós. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Horváth Éva 42 évesen ismét várandós. Újra kisfiúval bővül majd a családjuk, amit mindannyian nagyon várnak. A sztármami elárulta, hogy szilveszter napján tudta meg, hogy babát vár.

Horváth Éva Forrás: Horváth Éva, Instagram

"Feszült a hasam, így mielőtt megérkeztek a vendégek csináltam egy terhességi tesztet. Nagyon halovány csík jelent meg, nem volt egyértelmű az eredmény. Megkérdeztem a párom, mit gondol, vajon ez egy pozitív vagy negatív teszt? Rövid godolkodás után eldöntöttük, hogy igen, látunk csíkot, ez bizony pozitív" - mondta a Story Magazinnak. Természetesen ezután több tesztet is elvégeztek, az egyikről készült fotót átküldték a nagyinak, így akarták bejelenteni a terhességet, de balul sült el, ugyanis reakció nem érkezett. Kiderült, azt hitték, hogy koronavírus-teszt látható a felvételen.

Kiderült az is, megjósolták neki, hogy idén újabb baba várható, és bár az első trimeszter alatt tapasztalt folyamatos rosszullétek miatt arra számított, hogy lánya lesz, a 12. héten kiderült, ismét kisfiút hord a szíve alatt. "Egész életemben biztos voltam benne, hogy lányos anya leszek, de a párommal belenyugodtunk: nálunk bizony teljes férfiuralom lesz; azóta azt is megfejtettem, miért. Nem tudtam bánni a férfiakkal, ezért szerintem úgy döntöttek odafönn, hogy fiúkat kapok, hogy tanuljak tőlük. Itt a lehetőség, hogy életem hátralévő részében megtanuljam kezelni a másik nemet" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.