Unokája letagadásával vádolja a fia Delhusa Gjont

vita vád unoka tagadás fia család Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas családi vitát robbantott az énekes múlt heti nyilatkozata.

Delhusa Gjon a Life TV Bréking című műsorában mesélt arról, hogy néhány hete nagypapa lett, hiszen megszületett az unokája, Zoé. Ám azt sajnos nem tette hozzá, hogy Philipp nevű fiától már van egy fiú unokája, akit Milánnak hívnak.

Ebből kifolyólag a legtöbben azt, hitték, hogy a kis Zoé az énekes első unokája.

Delhusa Gjon LifeTV

A hír hallatán Philipp annyira felháborodott, hogy megkérte az édesapját, hogy hozza helyre a történteket.

"Gyorsan túl is siklottunk a témán, máris jött a következő kérdés. Amint véget ért az adás, Philipp fiam azonnal hívott, hogy hozzam helyre ezt az apró nyelvbotlást, de mondtam neki, hogy sajnos már nem lehet, legközelebb persze szívesen beszélek a hároméves Milánról is. Nagyon jó a kapcsolatom a legnagyobb fiammal, csak hát külföldön él, nem tudok annyit találkozni vele, mint Maximiliennel, Zoé édesapjával. Ennek ellenére, soha nem volt köztünk konfliktus, ezért azt gondolom, kissé túlreagálta a dolgot." - tette hozzá az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.