Így néz ki 11 nappal a szülés után Emily Ratajkowski - Fotó

Forrás: FilmMagic,/2020 Taylor Hill/Taylor Hill
Forrás: FilmMagic,/2020 Taylor Hill/Taylor Hill -
has fotó terhesség szülés Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig bombasztikus formában lévő, Emily Ratajkowski nemrég, március 8-án adott életet első gyermekének. Emily közösségi oldalán mutatta meg, hogy néz ki 11 nappal a szülés után.

A pucérkodós modell, Emily Ratajkowski gyermeke nemrég jött a világra, a hírt a friss anyuka büszkén meg is osztotta egy megható fotóval.

Az újdonsült anyuka nem volt rest azt sem megmutatni, hogy Sylvester Apollo Bear névre keresztelt kisfia hogyan jött a világra. Az Instagram-oldalára feltöltött képeken jól látszik, hogy a modell számára nem volt túl egyszerű a szülés, fájdalmai voltak, de párja végig mellette volt. Amikor azonban a kisfiát végre a karjaiban tarthatja, minden kín elmúlt, és csupa boldogság ült ki az arcára.

Emily nemrég pedig szülés utáni hasáról készített egy fotót, amelyet szintén megosztott a közösségi oldalán. A kép 11 nappal azután készült, hogy megszülte kisbabáját. Elképesztő, ugye?

Így fest 11 nappal a szülés után a modell Forrás: Instagram/ emrata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.