Kiakadtak a szomszédok a sok szexizés miatt: rendőrt hívtak a modellre

szomszéd szexi rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rovi Wade-ra azért hívták rá a szomszédok a rendőröket, mert szerintük túl szexi öltözetben mászkált az utcán. A modell bűne az volt, hogy egy apró farmersortot és egy crop topot húzott fel.

A TikTok-sztár a követőinek mesélte el, hogy ráhívták a szomszédok a rendőröket. Rovi Wade nem hangosan hallgatta a zenét, csupán túl szexin öltözött fel az utcára, ez zavarta az ottlakókat.

A lány egy igencsak rövid farmersortban és egy szintén rövid topban fotózta magát kint. Ezt pedig nem nézték jó szemmel a szomszédjai.

A kiérkező rendőrök nem voltak túl szigorúak vele, hiszen tulajdonképpen nem követett el semmit.
"Teljesen fel vagyok öltözve, a szomszédnak egyszerűen a stílusom nem tetszik. Neki is elmondtam, a testem zavarja őt, de ez az ő baja. Nekem jogom van létezni, és jogom van dögösnek lenni, szóval ezen nem fogok változtatni" – mondta a zsaruknak a lány, aki valószínűleg nem kapott ezért büntetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.