Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, Fekete Dávid rendkívül nehéz időszakon megy keresztül. A magánélete romokban, feleségével különváltak az útjaik, ha pedig ez nem lenne elég, csődbe ment az autókereskedése és ismerősei szerint nagyjából 600 milliós tartozása van.

Fekete Dávid énekes állítólag több ismerősét is átverte és súlyos milliókkal károsította meg őket. A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában egy újabb áldozat volt a vendég, akit Fekete Dávid szintén átvert. Horváth-Farkas Tímea még 2018-ban vásárolt tőle autót és ezzel olyan kálvária kezdődött, melyre legmerészebb álmában sem számított.

Elmondása szerint Dávid rávette arra, hogy egy Németországból behozott autót vásároljon meg 1 millió 390 ezer forintért. A kért előleget kifizették, de papírt nem kaptak róla, Dávid azt ígérte, majd postán küldi. Egy hónap múlva mehetett az autóért, ami nem teljesen az volt, amit ígértek neki.

"Igazából ez az autó nem ér semmit. Több részletből volt a kipufogódob összehegesztve, a kocsiról pergett le a festék, amikor mostam, mondták, hogy ez totálkárosra volt törve, tehát két helyen volt eredeti festét, a kocsinak a tetején és a bal hátulján. (...) Lényegében ez a kocsi úgy lett összedobálva" - magyarázta Tímea.

Timi az összerakott autóval kisbabájával a hasában karambolozott is.

"A kanyarban egyszer csak kiírta, hogy ellenőrizzem a féket és a következő pillanatban már leblokkolta a kormányt az autó és én felszaladtam a járdára és ott le is állt az autó" - mesélte el a megrázó részleteket Tímea.