Weisz Fanni: "Rájöttem, hogy elrontottam"

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
békülés Weisz Fanni család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időben Weisz Fanni és az édesanyja között dúló feszültségtől volt hangos a média. Mostanra azonban rendeződött a viszonyuk, köszönhetően többek között annak, hogy a modell megváltozott.

„Szégyellem magam emiatt, és a mai napig nem értem, miért csináltam! Eldobtam magamtól a családomat, és csak a szerelem számított. Nem foglalkoztam semmivel. Magamat hibáztatom, hogy nem ébredtem fel időben. Gondolni sem akarok erre az időszakra! Annyi jót kaptam a családomtól – igazán nem ezt érdemelték volna..." – ecseteli a holnap megjelenő HOT! magazinban Fanni.

Forrás: Facebook/Weisz Fanni

„Nagyon hosszú idő volt, míg rájöttem, hogy elrontottam. Most sokkal jobban érzem magam. Nyugodt vagyok, híztam, új kapcsolatom van, és a családommal is rendeződött a viszonyom, sokat beszélgetek édesanyámmal is. Újra igazi anya-lánya kapcsolat van köztünk!"

A friss HOT!-ban Fanni mesél a válásáról, a friss kapcsolatáról és a karrierjéről is, de azt sem rejti véka alá, hogy a siketsége olykor megnehezítette az életét!

Keressétek a magazint digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.