Horváth Gréta bevállalta: "Nekem nagyobb a szexuális étvágyam, mint Dávidnak" - Videó

Horváth Gréta videó szexuális élet Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta férje helyett ugrott be az Apák a pácban adásába, ahol őszintén mesélt Tinderes ismerkedéseiről, közös gyerekről és a szexuális életéről

Horváth Grétát szókimondó stílusa miatt szeretjük és most sem okozott csalódást. Az Apák a pácban adásában kendőzetlenül mesél férjével való kapcsolatáról. Gréta és Meggyes Dávid több TV2-es produkcióban szerepeltek együtt, megnyerték az Ázsia Expresszt, és a Love Bistróban is bekerültek a legjobbak közé - írja az Origo.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid Forrás: TV2 Sajtószoba

A pár a Tinderen ismerte meg egymást és ahogy az adásból megtudhattuk, Dávid 2 hétig Gréta kanapéján aludt. Dávid nagyon jól kijön Gréta kisfiával, viszont közös gyermeket is szeretnének, egyelőre azonban még nem álltak neki.

"Szeretnénk közös gyereket, de még nem kezdtünk neki. Természetesen szoktunk szexelni, de nekem nagyobb az étvágyam, mint Dávidnak. Ezt ő is tudja. Ilyen csávóm sem volt még" - mondta a szókimondó sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.