Bizarr jelenetre kérték fel Robert Pattinsont: egészen undorító dolgot kellett volna megtennie

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Robert Pattinson bizarr gyomorforgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson meglepő őszinteséggel beszélt egy korábbi forgatásáról.

A jóképű színész Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában árult el egy igen pikáns, már-már gyomorforgató titkot, ami a Jólét című mozifilm forgatásán történt.

A 2017-es mozifilm egy amerikai bűnözőről szól, aki furcsa vonzalmat érez a kutyák iránt, sőt, irányítani is képes őket. A film egyik jelenetében - ami végül nem került bele a filmbe - egy drogdíler rátör a lakásában egy férfira, aki épp abban a pillanatban kézzel elégíti ki kutyáját az ágyban. A bizarr jelenetre Robert azonnal nemet mindott, mire a rendező azt kérte tőle, ne legyen punci, és csinálja meg, amit kérnek tőle.

A színész végül nem volt hajlandó a jelenet leforgatására, ezért végül egy műpénisszel oldották meg a dolgot. A gyomorforgató jelenetet a DVD extrái között lehet megtekinteni -írja a Lad Bible.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.