Horváth Éva elárulta, hogy párja bent lesz-e vele a szülőszobában

terhesség szülés Horváth Éva apás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva élete nem is lehetne teljesebb, ugyanis úton van második gyermeke, aki szintén kisfiú lesz. Évának határozott elképzelése van a szülést illetően, azt biztosan tudja, hogy párja nem lesz bent vele a szülőszobában. 

Horváth Éva tündéri kisfia, Kristóf hamarosan kistestvért kap, akit már nagyon vár.

"Tapasztalt fiús anyukaként szerintem sokkal könnyebb lesz majd újra babázni. Kristófka is nagyon várja már a tesót, folyton a pocakomat simogatja és kérdezgeti, hogy mikor bújik már ki onnan az öccse, mert már nagyon szeretne vele játszani" - mesélte örömmel.

Éva mostanra már jól érzi magát a bőrében, szerencsére a rosszullétek is elkerülik, így tele van energiával.

"Jól is jön, mert a tavasz beköszöntével újra sok a munka a kertemben. A gyomlálás az, ami a pocakom miatt egyre nehezebben megy, ezért abban lesz majd segítségem" - magyarázta az édesanya.

Éva azt már pontosan tudja, hogy nem szeretné, hogy párja bemenjen vele a szülőszobára - írja a Ripost.

"A párommal még nem beszéltünk erről, de nem tervezünk apás szülést. Kristóf érkezésekor sem volt bent, és ezzel se neki, se nekem nem volt gondom. Szerintem ezt az egész folyamatot nem kell a férfiaknak látnia, de persze azt is megértem, hogy van olyan kismama, akinek a párja jelenléte fontos és erőt ad. Én azonban nem ilyen vagyok"

- mondta határozottan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.