Kovács Áron a közösségi médiáról: Hányingerem van attól, hogy mindenki tolja a kirakatot

hírességek vélemény Bréking népszerűség Kovács Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető, Kovács Áron őszintén kifejtette a véleményét azokról az emberekről, akik a közösségi felületeken élik a magánéletüket.

Kovács Áron a Life TV-n futó Bréking című műsor következő adásának egyik vendége, ahol elmondta, hogy ő képtelen a közösségi médiában élni az életét és azon keresztül pénzhez vagy munkához jutni.

Nem tudok posztolni, ez egy embertípus, aki erre alkalmas. Én teljesen más nevelést kaptam, teljesen máshogy gondolkodom erről az egészről.

Kovács Áron képtelen lenne a közösségi oldalakon élni a magánéletét Forrás: Fb / Rádió Rock

Nekem olyan hányingerem van, most már a pandémia alatt, a legsúlyosabb hatással ez volt rám, hogy mindenki tolja a kirakatot. Én ebbe nem tudok beszállni és nem is akarok. (...) Minden tiszteletem azé, aki ezt tudja csinálni, hogy cipőért, kabátért, suskáért, akármiért ő telepakolja a kirakatot, én ezt nem tudom csinálni"

- fejtette ki Áron.

További részletek a ma esti Brékingben, 19:00-tól a Life TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.