Zombiként támolygó, bedrogozott lányokat videóztak le Kelenföldön: ez derült ki róluk

drog fiatalok Kelenföld lányok testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap két lány ácsorgott fényes nappal Kelenföldön, minden bizonnyal kábítószer hatása alatt voltak, ugyanis alig bírtak megállni a lábukon. Felvétel is készült róluk, amely alapján egy férfi beazonosította őket.

A két fiatal lányok önkívületi állapotban dülöngéltek egymás mellett a minap Kelenföldön, miközben a mellettük álló férfi telefonon drogügyletet bonyolított le.

A lányokról a Ripost felvételt is készített, ami alapján egy férfi felismerte őket. Az elmondása szerint, a környéken már többször is látta őket, tudja róluk, hogy testvérek és nagyon rossz életet élnek.

Továbbá aztis tudja róluk, hogy nagykorúak, az egyiküknek több gyermeke is van - írja a Metriopol.

"Azt, hogy kiszolgáltatottak legyenek, ők maguk választották, és ezt az életszínvonalat is. Tudod, az életedet te formálod jó és rossz irányba is" - magyarázta a férfi.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Az egyik lány közösségi oldalán olvasható egy idézet, amely megerősíti a férfi fenti szavait.

"Züllött élet inkább, minthogy papucskodjak veled" - olvasható.

A lány mellett egyszer egy holttestet is találtak, ami szörnyű bizonyítéka annak, hogy nincs biztonságban.

A netezők szerint a kelenföldi vasútállomás környékén nagyon sok ilyen esetet látni, bár a rendőrség a Ripostnak azt írta, hogy "a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága rendszeresen és visszatérő jelleggel ellenőrzi a Kelenföldi pályaudvart, valamint annak környékét".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.