A minap két lány ácsorgott fényes nappal Kelenföldön, minden bizonnyal kábítószer hatása alatt voltak, ugyanis alig bírtak megállni a lábukon. Felvétel is készült róluk, amely alapján egy férfi beazonosította őket.

A két fiatal lányok önkívületi állapotban dülöngéltek egymás mellett a minap Kelenföldön, miközben a mellettük álló férfi telefonon drogügyletet bonyolított le.

A lányokról a Ripost felvételt is készített, ami alapján egy férfi felismerte őket. Az elmondása szerint, a környéken már többször is látta őket, tudja róluk, hogy testvérek és nagyon rossz életet élnek.

Továbbá aztis tudja róluk, hogy nagykorúak, az egyiküknek több gyermeke is van - írja a Metriopol.

"Azt, hogy kiszolgáltatottak legyenek, ők maguk választották, és ezt az életszínvonalat is. Tudod, az életedet te formálod jó és rossz irányba is" - magyarázta a férfi.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

Az egyik lány közösségi oldalán olvasható egy idézet, amely megerősíti a férfi fenti szavait.

"Züllött élet inkább, minthogy papucskodjak veled" - olvasható.

A lány mellett egyszer egy holttestet is találtak, ami szörnyű bizonyítéka annak, hogy nincs biztonságban.

A netezők szerint a kelenföldi vasútállomás környékén nagyon sok ilyen esetet látni, bár a rendőrség a Ripostnak azt írta, hogy "a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága rendszeresen és visszatérő jelleggel ellenőrzi a Kelenföldi pályaudvart, valamint annak környékét".