Fürdőruhában villantott hatalmasat Monique Covet - Fotó

fotó szexi bikini Monique Covet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monique Covet neve sokak számára ismerős lehet, ugyanis pár évvel ezelőttig ő volt a magyar pornóipar koronázatlan királynője. Legfrisebb fotóján legújabb fürdőruháját mutatja meg a rajongóinak.

Monique 16 éves volt, amikor modellkedni kezdett, 18 évesen pedig már a pornószínészkedésbe is belekóstolt. Felnőttfilmes karrierje során több díjat is bezsebelt: volt, hogy őt választották Európa legjobb pornósztárjának.

A pornókirálynő nem rég felhagyott a szakmával, divatdiplomát szerzett Rómában, és 2019 óta hivatalosan is szexterapeutaként dolgozik.

Monique igen aktív Instagram-oldalán, és követői legnagyobb örömére sokszor kivetkőzik magából. Legutóbb egy üzletben fürdőruha vásárlás közben pózolt a tükörben, hogy megmutassa követőinek a legújabb szerzeményét. Viszont sokaknak nem a bikinin, hanem Monique hatalmas mellein és formás popsiján akadt meg a szemük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.