köszöntés édesanya halál Kocsis Tibor anyák napja sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai sztárok a közösségi oldalaikon is megemlékeztek az édesanyjukról.

A legtöbben természetesen az év minden napján szeretettel gondolunk a szeretteinkre, főleg az édesanyánkra. Ám május első vasárnapja mindenkinek más, mint az összes többi nap az évben.

Hiszen ilyenkor csak az édesanyákat ünnepeljük.

A hazai sztárok megható sorokkal üzentek az anyukájuknak.

Dér Heni, aki hamarosan világra hozza első babáját szívmelengető képet mutatott a követőinek.

"Nem csak az egyetlen anyukám vagy, aki felnevelt és önzetlenül szeretett, de az az ember is, aki szavak nélkül is érti gondolataimat"

– írta Heni a kép alá.

Tóth Gabi a gyönyörű anyuka egy kislányával közös képpel köszöntötte az édesanyákat.

Megyeri Csilla, egy hosszú megható üzenettel üzent az anyukájának.

"Köszönöm, hogy elviselted az elviselhetetlent. Hogy valamit teremtettél a semmiből. Hogy üres zsebekből is képes voltál adni. Hogy szerettél bennünket, mikor nem volt bennünk semmi szeretetre méltó. Köszönöm, hogy a lehetetlent is megoldottad egyetlen mosolyoddal." Boldog Anyák napját kívánok minden édesanyának, nagymamának, dédinek és keresztanyának.

Az X faktor egykori versenyzője Kocsi Tibor egy gyerekkori képpel emlékezett meg anyukájáról, aki immár 24 éve nem lehet vele.

"Mindegy, mennyi időt tudtok együtt tölteni, egy anya a legfontosabb a világon. Nekünk kevés adatott meg, hiszen 24 éve már, hogy nincs velünk (kimondani is sok)... és mégis, minden nap velünk van!" - írta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.