Megőrült a világ! Csiszolópapírral szőrteleníti a lábát egy nő: erre buzdít mindenkit - Videó

csiszolópapír szőrtelenítés Tiktok smirgli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jules csupán megfigyelőként volt jelen a TikTok nevű platformon, ám most elkészítette első videóját, méghozzá nyomós okból.

Jules úgy döntött, megosztja igen különös szőrtelenítési technikáját a világgal: csiszolópapírral esett neki a lábának.

Egy 600-as finomságú csiszolópapírral kezdte el körkörös mozdulatokkal dörzsölni a lábszárát. A művelet után Jules rendkívül boldog, állítja ennyire puha és szőrtelen még sosem volt a bőre.

Már a kommentelők többsége is felhívta ennek az eljárásnak a veszélyeire Jules figyelmét, de mi most itt is szeretnénk kiemelni, hogy senki se akarjon ilyen módon szőrtelen lenni!

A csiszolópapír ugyan eltávolítja a szőrt, de ezzel egyidejüleg a bőr felső hámrétegéből is lecsiszol egy részt, amivel károsítja a szervezet természetes védekező képességét, szabad utat nyitva a fertőzéseknek. Nem mellesleg pedig rendkívül könnyű komoly felületi sérüléseket is okozni egy smrigli papírral.

Íme a videó, amit senki se másoljon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.